تولید سالانه 16 هزار و 610 تن گوشت قرمز در استان زنجان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به اینکه سالانه 16 هزار و 610 تن گوشت قرمز در استان زنجان تولید میشود گفت: سالانه 4 هزار و 500 تن گوشت قرمز مازاد بر مصرف در استان زنجان وجود دارد.
به گزارش موج رسا; حسین جعفری امروز در ستاد تنظیم بازار استان زنجان با اشاره به اینکه باید تعداد مراکز عرضه کننده محصولات پروتئینی در زنجان به منظور تسهیل دسترسی مردم افزایش یابد اظهار کرد: شهرداری زنجان قول راه اندازی یکی از این مراکز تا پایان امسال را داده است.
وی به میزان متوسط تولید گوشت قرمز در استان زنجان اشاره و تصریح کرد: سالانه 16 هزار و 610 تن گوشت در استان زنجان تولید میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان ابراز کرد: تولید گوشت به صورت سالانه در استان زنجان 16 هزار و 610 تن است.
وی با اشاره به اینکه مصرف گوشت استان زنجان به صورت سالانه 12 هزار تن است، اضافه کرد: در حقیقت 4 هزار و 500 تن مازاد تولید مصرف گوشت در استان زنجان است.
جعفری با اشاره به اینکه بیشتر مردم گوشت خود را از افراد آشنا میخرند، بیان کرد: همین موضوع عاملی برای عدم شکایت مردم از قصابان است.
وی ابراز کرد: عدم اطلاع از قیمت گوشت در استانهای دیگر موضوعی است که موجب عدم شکایت مردم از بالا بودن قیمت گوشت در استان زنجان است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به اینکه در جهان به این روش است که مغازهها عنوان کالاهای پروتئینی را عرضه میکنند، بیان کرد: این موضوع موجب میشود فعالیتها صرفه اقتصادی داشته باشد و شاهد افزایش قیمت نامتعارف نبود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار زنجان نیز در این جلسه اظهار کرد: استان زنجان جزو تولیدکنندگان و عرضهکنندگان گوشت است.
فرامرز نیکسرشت اضافه کرد: با وجود اینکه استان زنجان از تولیدکنندگان گوشت است اما این کالا برای مردم نسبت به بسیاری از استانها گران تمام میشود.
وی با اشاره به اینکه دولت باید در زمینه تنظیم قیمت گوشت در استان موضع فعال در نظر گیرد، بیان کرد: باید اصناف را راضی به عرضه گوشت استرالیایی کرد چرا که این کالا با وجود قیمت پایینتر از کیفیت مطلوبی برخوردار است.
//ع
انتهای خبر/